Menninkäisen polku

Runoilija Sistina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2009
Viimeksi paikalla: 4.2.2021 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Menninkäinen metsään rientää,
ei polku erotu sumuisilta silmiltään,
kyyneleiden umpeen muuraamilta.

Kadota tahtoo ikuisesti, ei tämä
elämä sen arvoista että sydämensä
silpoa pitää, sydänverensä metsän 
kallioille vuodattaa.

Siis hyvästi jää entinen elämä, peikko
ja lupaus tulevasta; synkkä metsä on
kutsuva - kesän pilkottaessa, säteiden
siivilöidessä utuista tietä

kohti tuntematonta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Osaat kuvailla hyvin Menninkäisen tunnetiloja Päivänsäteen jätettyä hänet. 
Joskus voi tehdä hyvääkin mennä kohti tuntematonta.
Tyylikäs runo.
 

Käyttäjän kaikki runot