Vauhtisokeat

Runoilija Sistina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2009
Viimeksi paikalla: 4.2.2021 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kiidimme kohti palavaa horisonttia,
Sataviiskyt lasissa eikä kypäriä päässä.
Kuuma ilma vasten kasvoja löi,
se siivet käristäen korvensi ja
renkaat vanteista palaen
ryntsimme avautuvaan liekkimereen.
Hukuimme toisiamme 
näkemättä, kuulematta;
toisiamme löytämättä -
liekkien kylkiä nuollessa,
armoa antamatta. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuin sircusajoa olisi katsonut
 

Käyttäjän kaikki runot