Höyhen

Runoilija Sistina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2009
Viimeksi paikalla: 4.2.2021 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tässä aamussa
häipyvää usvaa;
pinkkiin katovaa
- muistona 
pakkasen 
raikastamasta 
yöstä.

Säteet helmasta puiden
viiruvarjoa heittää; sen 
yksinäinen hiukkanen rikkoo:

Ilmassa leijuva höyhen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa kaikki olisikin höyhenen kevyttä, vaan ei ole.
Kepeyttä ja toivoa on tässä runossasi. Pidän.
 

Käyttäjän kaikki runot