Kurkistus

Runoilija Sistina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2009
Viimeksi paikalla: 4.2.2021 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Yön ottaessa valtaa;
illan luovuttaessa
päivän paolta 

todellisuudesta;

käy kaipuu hiipien
kurkistamassa 
oven pielestä:
joko hänen
aikansa olisi?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista ja herkkää kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot