3

Runoilija Sofia Ryysyläinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

It's beautiful the way agony connects us to the living
 

Talviaamuna heräsimme
lumiauran kolinaan
Keväällä he jo pesivät kadulta hiekkaa

Sinä katsoit silmiini luottavaisesti
Katsoit ja halusit olla siinä

Minä menin
jo toiseen suuntaan
mutta sinä tulit luokseni
kerroit ystävillesi kuka minä olen

Selite: 
"Nää kuuluu nyt mulle"
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot