Helmikuusta kesäkuuhun

Runoilija Sofia Ryysyläinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

It's beautiful the way agony connects us to the living
 

Käveltiin lehmusbulevardia
katu jäätyneenä
jalkojemme alla

Maa suli ajan kuluttaessa
ja sinä jäit kuvaksi kadulle

Siinä sinä olet aina minun

Lämpö teki kaiken minkä halusin
aika muodosti sen ylle nimesi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana tämä sinun runo, pidän luonto kuvauksesta, ja tässä se toimii myöskin
sen tärkeimmän välikappaleena,
rakkauden ja ihmissuhteen, suhde tarvitsee
kehittyäkseen aikaa,
ja ne muistot jotka meillä ovat rakkaistamme,
toivon ,että niitä ei koskaan pyyhitä pois,
sillä ne ovat ainoita asioita, joitten takia
jaksaa tätä erämaata, nimeltä elämä!

Tässä rivien väleissä on kuin varjoja, jotka kesään tultaessa lyhenee. Kaunistuu kuvaksi raameihin. Mielenkiintoinen lukuelämys.

runosi on estteetisesti kaunista luettavaa,

pidän sen tasapainoisesta soinnista,

lämpö teki kaiken mitä halusi, ja sanat

sinä olet aina minun,

rakastettuaan voi ajatella omistavansa,

kun on symbioosi-vaihe päällä,

mutta jokainen on oma yksilönsä,

rivien välistä kuitenkin luen sellaista
löytämisen rauhaa, onnen auvoa?

Upea runo kertakaikkiaan :)

Lämpimät synttärionnittelut:)

Vivahteikas ja lämmin runo.

Kaunis, hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot