Virtuaalimaailma

Runoilija Sofia Ryysyläinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

It's beautiful the way agony connects us to the living
 

Tulee pitkät rivit juttuu

niin tylsä päivä

mut voin jutella yksikseni tässä

mua surettaa

enkä jaksa raahata

niitä tavaroita sun kämpilles

jaksa tehä ruokaa

mut ei mul oo muutakaa

kaverit ei vastaa puhelimee

ja ihansama miten se menee

kuitenkin oot siellä

ja haluaisin että sanot

että haluut mut

mutta onko se niin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rehellinen ja upea kuvaus.

 

Käyttäjän kaikki runot