21

Runoilija Sofia Ryysyläinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

It's beautiful the way agony connects us to the living
 

Puutarha.
Aina niin kaunis
läpi kesän koivujen
ylitse ja läpi
siivilöityvä valo

Keinu.
Mietin aaltojen liikettä,
äidin kehdon keinutusta
Maassa menevät muurahaiset
uusiin töihin

Korppi.
ääni autiosta tilasta
Pysähtyneisyyden ääni
Muistuttaa minua siitä
kun kaikki muut lukkiutuvat taloihinsa
minä yksin kadulla

Järvi.
Kävelen rannalle
Lapsuus kivellä istuen
hyvä olo lähellä
sidottuna paikkaan
Muistan kaiken niin selkeästi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tasokas, hienosti kulkeva teksti. :)

 

Käyttäjän kaikki runot