Kynttilänvalon takana

Runoilija anMali

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2008
Viimeksi paikalla: 15.4.2023 0:36

Asuinpaikka: Akaa
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.2.1960
Facebook:

Illan hämärtyessä
kynttilän liekki
valaisee kasvosi

Olet kaunis
lapseni

Taivaan kaunein
enkelilapsi

Minun on vain sinua niin ikävä.... 
  
 

Kynttilänvalon takana 
näen nauravat kasvosi,
Aurinkopoikani.

Katson niitä kyynelverhon
lävitse ja muistan valosi,
minkä annoit elämälleni.

Nyt se on poissa,
Ei nauruasi joka
pulppusi kuin lähde.
aika jota ei enää ole

Ei varsinkaan tänään,
vain kyynelverho ja muistot
yhteisistä onnellisista päivistämme



 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean kaunista,pidän.
Todella surullista :( Ehkä joskus kohtaatte, se tieto lohduttaa.
Kaunista, koskettavaa kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot