Paskahottisen monologi

Runoilija Sitruunatee

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aurinkokin paistaa vaikkei sitä näy.
 

Ei oo tännään näkyny pöllyä, minkähän eellä semmone käy? Pössihavukan perkeleistä kuulunu mittään. Naapurin kissa on jo niin vanaha, että ei siitä oo mihinkään. Siitä meikä ei välitä ollenkaa.

Eilen ne kylyvi ruohon siementä kenttään. Meikä niitä ahami nii että on maha kipiä. Sillo se pöllön peijakas meinas yllättää. Viime hetkellä sattuin kattomaan olokani yli, että mikä helevetti siellä pittää ääntä. Ihan pikkusta suhinaa. Issoon kokkoon suhteutettuna pöllösä on mahottoman pikkunen ääni minkä se päästää. Kuolemaa se mulle ois tienny, mutta ehin pyrähtää sen ejestä poikkeen. Kyllä sitä pöllyä tympäs, voi mahoton. Pittäähän senki syyä, kun ei oo nuille siemenille oppinu niin kuin me paskahottiset eli varpuset. Kumma että ne meitä kuttuu paskahottisiksi vaikka ei me erityisen paskasia lintuja olla ko vertaa esimerkiksi pulluihin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava yksinpuhelu murteella höystettynä.

 

Käyttäjän kaikki runot