Nyt olet poissa...

Runoilija ikuinen vuoristorata

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2015
Viimeksi paikalla: 9.10.2017 2:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Nyt se on ohi...

Itkuhan siinä tuli...

Yritit lohduttaa ja rauhoittaa...

Itkin ja tuijotin huoneen nurkkaa...

Kun viimein piti lähteä, halasit...

Pidit kiinni, silitit selkää ja sanoit:

"Tiedän, että tuntuu pahalta."

Hyvästi, nyt olet poissa...

Sanoisin näkemiin, mutta...

En enää koskaan näe sinua...

En enää koskaan kuule sinusta...

Itken nytkin...

Kyyneleet tippuvat leukapieliä pisin...

Suru on suunnaton, hyvästi...
 
Selite: 
Ei kerro kuolemasta, vaikka siihen voisi rinnastaa... Ystävän menettäminen olosuhteiden pakosta... Ikuisesti poissa elämästä... Nyt ja aina...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Menettäminen sattuu, niin kuolemalle, kuin elämällekin menettäminen. Itke, se helpottaa. Sitten tee jotakin muuta mikä helpottaa. Lue, juokse, ui,virkkaa, mitä vaan. Mikä vaan toimii.
Kyl on itkettykki.. Sitä vaan tuntee ittensä jotenkin halvaantuneeks...
 

Käyttäjän kaikki runot