Kuolema

Runoilija ikuinen vuoristorata

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2015
Viimeksi paikalla: 9.10.2017 2:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Herään painajaisesta.

Kaikkialla on hiljaista,
Niin hiljaista, että kuulisin
Hiirienkin keskustelevan.

Näen vain hahmoja,
Sumeita, tummia hahmoja,
Jokapuolella.

Seinät alkavat lähestyä,
Huone pienenee silmissä,
Hengittäminen on vaikeaa.

Ei se ollutkaan painajaista,
Kuolema,
Kuolema tanssii ympärilläni,
Yrittäen vetää minut
Mukaan piiritanssiinsa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sen kanssa kannattaa olla väleissä, vaikkei tanssimaan lähdekään. Kieltäytyä varalta kohteliaasti, ettei se nokkiinnu ja viivyttele liikaa sitten, kun sitä tosissaan toivoo.
 

Käyttäjän kaikki runot