Ukin muistokirjoitus

Runoilija Aragorn

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.3.2005
Viimeksi paikalla: 27.4.2018 15:33

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.10.1985

 

Veneen hiljaa lipuessa
alla suurten oksien
kuuntelet elämäsi tarinaa
matkalla paikkaan rauhaisaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava upea runo :)

Lyhyt, mutta kaunis on runosi!.

Kaunis.

Upea tunnelma tässä.

Vaikuttava, hyvä.

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot