An orphan

Runoilija Aragorn

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.3.2005
Viimeksi paikalla: 27.4.2018 15:33

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.10.1985

 

I am nothing but an orphan boy,
playing my songs to bring some joy.
Who would care for an orphan boy,
who has a stinky rat as his toy.

On these cold streets I sleep,
after my parents I still weep.
Every night I cut my wrists deep,
wait for an angel to collect and keep.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikean kaunis runo:)

Oih, jätti sanattomaksi kyllä.. Wau!

Todella koskettava runo kokonaisuudessaan

Karua tarinaa puhuu runosi
hui ihan puistattaa

Haikean kaunis runo:)

Oih, jätti sanattomaksi kyllä.. Wau!

Todella koskettava runo kokonaisuudessaan

Karua tarinaa puhuu runosi
hui ihan puistattaa

 

Käyttäjän kaikki runot