Enni Alina Haverinen 8.8.14

Runoilija Aragorn

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 1.3.2005
Viimeksi paikalla: 27.4.2018 15:33

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.10.1985

 

Synnyit iloksemme elokuussa
tunsin olevani kuussa
Sinua tukkasotkaksi kutsutaan
hiuksiasi ihmetellen katsotaan

Täydellinen pieni pakkaus
suurta on rakkaus
Silitän hellästi päätäsi
ja opettelen ääntäsi

Odotan innolla tulevaa
kun leikitään vaan
Sinussa on taikaa
elämäni parasta aikaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot