untuvamuisti

Runoilija joju

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2004
Viimeksi paikalla: 12.10.2019 11:30

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

tuoksumme ovat syysaamun tuuli
ja nuuhkimme toisistamme ne energiat
jolla kuljemme vuosisadat ja mantereet 
etelästä pohjoiseen ja takaisin

ollaanko me silloin myös itä, länsi 
ja universumin aurinkotuuli?
-joju-
 

mä katselin utuista
aurinkoista horisonttimatkaa
ja huomasin kaipaavani sua
kun muistin
että sinähän näet
sen minkä minäkin

nyt me vaan
jätetään höyhenmerkkejä
ja ollaan enkeleinä toisillemme
Selite: 
lämmittäviä ajatuksia
Kategoria: 
 

Kommentit

Hei vain! Onnittelen syntymäpäivänäsi! <3

Ihana untuvainen :)

Untuvaisen suloista

ihanuus!

Yhteys keskenämme

Runollasi on hyvin kaunis nimi. Sisältö herkkä ja koskettava. Ikävän sulkakynällä se on kirjoitettu. Kaipauksen kohde saattaisi olla siirtynyt jo seuraavaan ulottuvuuteen tai ainakin hän on hyvin kaukana...ja silti runossasi niin läsnä. Sanataidetta suoraan sanataivaasta.

hymy nousi huulille, kaunis hyvänmielen runo.

Suloista pehmeää

Höyhenen kevyt ja Leijailevan Herkkä runo.

Utuisen Hieno.

Miten Pidinkään... :)

ihana hauska ja kevyt runo

Niin..ainahan se sielu kaipaa sielua, joka kerran kosketti.

Horisonttimatka ja höyhenmerkit... Loistavaa!

Erittäin kaunista runoutta. Osui ja upposi

Ajatukset ovat energiaa...ajatuksiemme voimalla luomme yhteyksiä toisiimme, heihin joita kaipaamme ja rakastamme....

Kiehtovaa ajatuskuviota ja lämpöä runosi otsikkoa myöten ;)

Todella lämmin ja untuvan kevyt hipaisu.

Todella hieno <3 Luen Jennille ääneen sun runoja. Tykätään molemmat :)

kauniin kevyttä tunnelmointia, pidän :)

tulee niin mieleen jopen biisi josta ei voi olla tykkäämättä.
mulla tulee hyvä fiilis enkä osaa sanoa enepää. <3

Kaunis ja herkkä pidin paljon.
 

Käyttäjän kaikki runot