illalla

Runoilija joju

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2004
Viimeksi paikalla: 12.10.2019 11:30

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

tuoksumme ovat syysaamun tuuli
ja nuuhkimme toisistamme ne energiat
jolla kuljemme vuosisadat ja mantereet 
etelästä pohjoiseen ja takaisin

ollaanko me silloin myös itä, länsi 
ja universumin aurinkotuuli?
-joju-
 
kuuntelin metsässä
kymmenien purojen solinaa

lintujen laulua

ja mietin
voisinkohan minäkin

kuulla kun
maa iltaisin

hengittää
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, syvän henkinen runo.. toki sen voi kuulla kun on oikealla taajuudella ihmisenä.Tätä lajia on vain harvoille kyllä suotu.

Rauhassa kaikin aistein on ihminen kuin yhtä luonnon kanssa eli mahdollista on, että kuulet erityisesti näin keväällä.

muodostaa mukavan rauhaisan mielikuvan luonnon turvapaikasta. mukavan rauhaisa.

Kesä...

Hieno runo!

Kaunista!

Ihanan maagista/ mystistä lyriikkaa! Onnea sinulle tänään!

Syvällisen runosi alle
henkäisen syntymäpäivätervehdyksen <3

Ihana, upea runo. Sen hengityksen minäkin haluaisin kuulla ja ehkä sen kuuleekin, jos on tarkkana ja hiljaa. Ihana ajatus kuunnella kymmenien purojen solinaa, tulee mieleeni pauhaava Nukarinkoski, joka haaroittuu juuri sukaulaiseni talkon kohdalla. HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ SINULLE! :) Iloa päivääsi!

Kaunis, hiljainen runo.

Lämpimät onnittelut päivääsi.

Aivan upea.

Runo on tosi kaunis !
Hyvää syntymäpäivää !

Kyllä sen kuulee jokainen, jos haluaa. :)

Upea runo.

Tämä on tätä niin ihanaa luonnon taikaa, mistä ei voi ikinä lukea tarpeeksi - varsinkaan näin ilmavassa ja rauhallisesti hengittelevässä muodossa. Aivan upea runo rauhoittumisesta ja mietiskelystä.

Pysähtyneenä hiljaisuuteen...hengittäen rauhaa...voi kuulla elämän äänet...vain, hengittäen hiljaisuutta...Tai kävellä luonnossa hiljaisuutta kuunnellen...luonto hengittää rauhaa sieluun...

Ihana luonnontuoksuinen runo. ^^

Upea runo! Hieno tunnelma

Puhtaan kaunista~

Kaunis runo, haikea toive. Pidän.

Hiljaisuudessa, hetken yksin. Pois niistä vaatimuksista ja niistä paineista mitä arkisin luodaan.
Tuonne minäkin menen, aina toisinaan, kuuntelemaan sitä puroa.

Kyllä voit :) Avaat vain kaikki aistisi ~niin kuin oletkin jo tehnyt ja aavistat :)
Kevät, se on runossasi hyvin kauniina ja aitona. Herkkyys on tämän runon sydän.

Tässä on hieno tunnelma. Pidin! :)

Upea runo.

Faunin iltapäivä-teema iski tajuntaan. Rauhaisaa ja usvahuntuista.

Sinä voit tuntea, aistia sen, eikä sitä taitoa olekaan kaikilla ♥

Ihana!
Tykkään tästä. 
Ihanaa kuvailua. Kaunis runo!
 

Käyttäjän kaikki runot