kissojen yö

Runoilija joju

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2004
Viimeksi paikalla: 12.10.2019 11:30

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

tuoksumme ovat syysaamun tuuli
ja nuuhkimme toisistamme ne energiat
jolla kuljemme vuosisadat ja mantereet 
etelästä pohjoiseen ja takaisin

ollaanko me silloin myös itä, länsi 
ja universumin aurinkotuuli?
-joju-
 

mulla on kaksi kissaa
toinen katselee ikkunasta
sanoo "miu" 
kun menee lähelle

se eka on alfanarttu härnää kollikaveria tassullaan wc-pöntön päältä
öisin vietetään bileitä ja aamulla on tavarat sekaisin ja lelut tiessään
vähän sekoja molemmat kuten isäntänsäkin
Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot