Kylmä rinki

Runoilija Sofia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2014
Viimeksi paikalla: 10.5.2017 4:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä rakastin kovaa
Mut sä kai luotit liikaa
En uskaltanut, luottanut
En tahtonut
Vaik tiesin sun olevan Oikea

Käänsin selkäsi sanoillesi
Annoin vallan teoilleni
Ja kun tähän päädyttiin
Uskollisuuteni katkaistiin
Sen kerran
En ollut minä
Sen kerran
Mä en tuntenut mitään

Sun on vaikea unohtaa
Antaa anteeksi
Sun on vaikea tuntea
Olosi varmaksi
Mä voin vain toivoa,
et jäisit ja uskoisit
Mä oon sulle sellainen,
kuin lupasin

Käänsin selkäsi sanoillesi
Annoin vallan teoilleni
Ja kun tähän päädyttiin
Uskollisuuteni katkaistiin
Sen kerran
En ollut minä
Sen kerran
Mä en tuntenut mitään

Selite: 
Laulun sanoitukset
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot