Ikuiset (Tinder) treffit

Runoilija Sofia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2014
Viimeksi paikalla: 10.5.2017 4:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikuiset treffit

Ensitreffit alttarilla
Baarin nurkassa sammuineina
Suomen pisimmät treffit
Tätäkö sinä etsit?

Ollaanko vai eikö
Meiltä tilannetajun joku veikö
Unelmien ihanin prinsessa
Näyttää erilaiselta toisessa valossa
Mutta onko silläkään mitään väliä
Äkkiä vain joku johon käpertyä
Tinderistä lohtua
Aamun pikkutunneilla

Jos Aatami etsii Evaa
Niin antaako se sitä omaa tilaa
Mitä jos ei halutakaa sitotua
Voiko avoliitto yhdessä yössä kumoutua

Ollaanko vai eikö
Meiltä tilannetajun joku veikö
Unelmien kaunein prinsessa
Näyttää erilaiselta aamulla sängyssä
Mutta onko silläkään mitään väliä
Äkkiä vain joku johon käpertyä
Tinderistä lohtua
Aamun pikkutunneilla

Ensitreffit alttarilla
Baarin nurkassa sammuineina
Suomen pisimmät treffit
Tätä todella etsit?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot