Pieniä väreitä

Runoilija Sofia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2014
Viimeksi paikalla: 10.5.2017 4:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ostoskanava päällä koko yön
Voittopotti mun unetonta unta syö
Mä soitan sulle mut sun numero on varattu
Nää sarjat on tuhat kertaa katsottu
Ne sanat mun päässä liian monesti sanottu

Selite: 
Vain minä tiedän mitä ajattelen, ja se on kaunista
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot