Tinder-mietteitä

Runoilija Sofia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2014
Viimeksi paikalla: 10.5.2017 4:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Jos se ostais mulle kasvispizzaa
Mä tykkään siitä, koska yritän olla
eettinen

Jos se sanois mun runojen ja valokuvien olevan kauniita
Vaikka me molemmat tiedetään niiden olevan hirveän
tekotaiteellisia

Mä olisin tosi onnellinen
Oikeesti niin onnellinen, että antaisin sen rakastaa mua
lopunelämäänsä
Selite: 
Voiko Tinderissä etsiä "tositarkoituksella"?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tinder on mielenkiintoinen. :) 
Hymyilemään laittoi runosi, niin se on jossittelua se.
 
 

Käyttäjän kaikki runot