sydän

Runoilija Tiikelii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se mikä ei tapa, vahvistaa
 

nalle karvatassu iloinen
ja hassu
löysi pienen sydämmen
punaisen ja lämpöisen,
luokse hyvän ystävän se sydämmen lähettää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Söpö ja hyvän tuulinen runo :)

Niin sydämen, pienet olot ja ilot. Hieno :)

Sopisi hyvin ystävänpäivä runoksi! Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot