rakas

Runoilija Tiikelii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se mikä ei tapa, vahvistaa
 

Kun tapasimme sanoit rakastavasi minua, mutta en uskonut, sanoit sen koska rakastit minua oikeasti, kun tapasimme sanoit että haluaisit olla kanssani aina, mutta en uskonut, sanoit sen koska olisit halunnut oikeasti olla kanssani aina, kun tapasimme en uskonut että olisimme vielä vuosien päästä olisimme yhä yhdessä nyt uskon, että haluat olla kanssani aina ja ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot