Niityn kaunein

Runoilija Tiikelii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se mikä ei tapa, vahvistaa
 

Niityllä on kauniita kukkia,
joista yksi erottuu,
se on kedon kaunein ja haurain kukka,
sitä vaalitaan ja hoivataan,
rakastetaan, se on minun rakkaani,
rakkaani joka on kaunein koko keolla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot