rakkautta

Runoilija Tiikelii

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.10.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

se mikä ei tapa, vahvistaa
 

Pyysit mukaasi syyttä,
pelkäsit vastausta,
vastasin kyllä,
rakastuin,
rakastuin persoonaan,
persoonaan jota en ollut tavannut ennen,
ja nyt olen onnellisempi kuin koskaan ennen,
kiitos sinun, sinä joka et huommannut kuin minut persoonana joka kiehtoi sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot