Matkalla

Runoilija Tussuprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2014
Viimeksi paikalla: 6.12.2015 5:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hakaniemen metroasemalla tuoksuu betoni
Kuivat seinät ja vanha viina

Liukuportaat hankaavat kuin hampaat painajaisessa
Tunnelista kaikuu tervetullut kohina

Eikä karheat kätesi pehmeisiin notkoihini koske
Kitaristin sormesi minusta sulosointuja soita
Enkä minä siellä minne halusin jäädä

Sinulle
Tuon oranssin vaunun alle
Yhtä rikki olen yhtä kaikki

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot