Kauniita unia, rakastan sinua

Runoilija Tussuprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2014
Viimeksi paikalla: 6.12.2015 5:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Juuri näin hyvälle sänky tuoksuu
Kun siinä on viettänyt yönsä joku toinen

Lakana on sama, johon sinä minut peittelit
Minä sinut peittelin
Höyhensaaret kiehtoivat meitä
Unelmien mahdottomuus on subjektiivista

Eilen on ehkä vielä tänäänkin

Unikuva sylissäni
Hengitän sinua

Selite: 
2009
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot