160km/h

Runoilija Tussuprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2014
Viimeksi paikalla: 6.12.2015 5:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oranssien valojen aalto
Täriseviä reisiäni hivelee

Moottorin jylinä
Raastaa korviani
Sykkii sisälläni

Ja sinä saat minut
Eloon

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

nimi jo antaa ymmärtää, että nyt mennään lujaa.
tiivistunnelmaista tekstiä, hyvä.

No tässä on menoa.

Tämän menon kokee välillä tavalla tai toisella.

 

Käyttäjän kaikki runot