Jokin toinen viikonloppu sitten

Runoilija Tussuprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2014
Viimeksi paikalla: 6.12.2015 5:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ehkä joskus, jonain sateisena lauantaina
Tulee se päivä kun 

En enää rakastuisi mieheen
Jonka mielestä en osaa rakastaa

En ikävöisi miestä
Joka ei välitä ikävöinko häntä

En haluaisi miestä
Jota ei kiinnosta haluni

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot