Miten olla todellinen

Runoilija Soran

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2013
Viimeksi paikalla: 16.2.2024 20:24

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Löytää tunteen
valo silmäin takaa,

valoa tähden
ikuisen, kuolleen.

Todellinen,
kaunis olla voin

turhaksi,
niin kosketuksen koin:

Kukaan, ei
mun sieluuni näe.

Matkaani mukaan? Ei,
on viimeinen säe.

Rakastavaiset
kun jo vuoteissaan makaa

Tähteni nousee
vuoren öisen takaa.

Nieluun
fosforitähden, pois

kai joudun,
nyt lähteä vois.

Selite: 
elämäni ensimmäinen...
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa kerrontaa upeassa runosessa! ^^

Kiitos! Asuin silloin kallioisen vuoren juurella ja... well you know the rest...
Katkeransuloista kerrontaa, kaipuuta johonkin, johon ei ihan yllä. Täällä kukaan ei tunne toinen toistaan, ihminen on aina arvoitus. Vaikuttava runo, fosforitähti on kaunis mielikuva :) 
Kiitos kommentista! Se että joku ymmärtää kirjoittamaani on harvinaista, aina yhtä upeeta, katkeransuloista :)
 

Käyttäjän kaikki runot