Tunteiden tuskaa

Runoilija Banda

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.5.2013
Viimeksi paikalla: 28.8.2015 14:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.9.1990

Elä vain hetkessä sillä et tule koskaan saamaan sitä takaisin.
 

Sinä et voi huomata,
et voi tuntea

kuinka pieni lapsi sisälläni,
tuskasta huutaa,

aina kun pahoitat mieleni,
aina kun satutat,

hän tietää tunteeni,
tuntee tuskani,

mutta minä olen hiljaa,
kätken kaikki sisääni

ja toivon,
ettei lapsemme tule kokeemaan,
tätä henkistä tuskas

Selite: 
ei ole rakkautta ilman riitoja
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot