Alistus

Runoilija Banda

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.5.2013
Viimeksi paikalla: 28.8.2015 14:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.9.1990

Elä vain hetkessä sillä et tule koskaan saamaan sitä takaisin.
 

Tahtoisin vain nukahtaa,
syliisi turvalliseen,

Tahtoisin vain upota,
lämpöösi polttavaan,

Nyt,
kun olet saanut minut pelkäämään,

Nyt,
kun olet saanut minut kavahtamaan,

Luuletko,
että turvaudun sinuun?

Luuletko,
että tuot minulle suojaa?

Oletko nyt onnellinen?
Kun vihdoin sait minut alistumaan.

Selite: 
hyvää äitienpäivää vaan kaikille..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kun toinen saa tuntemaan pelkoa ja ahdistusta, se ei ole hyvästä vaan merkki jostain pahemmasta.

Surullinen.

 

Käyttäjän kaikki runot