Nimetön

Runoilija Banda

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.5.2013
Viimeksi paikalla: 28.8.2015 14:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.9.1990

Elä vain hetkessä sillä et tule koskaan saamaan sitä takaisin.
 

Unohda ruoka,
unohda elämä,

liiku,
liiku,
liiku,

et ole koskaan tarpeeksi kaunis,
et ole koskaan tarpeeksi laiha

nykyaikaiseen kauneusihanteeseen,
ei terve nainen yllä

peili tervehtii irvistäen,
totuus ei saa paljastua,
peitä itsesi

ja
ole hiljaa

ja
alistu

et koskaan ole tarpeeksi hyvä

Selite: 
viime kesäinen, kaapin pohjalta tongittu
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot