Huorintekijä

Runoilija Banda

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.5.2013
Viimeksi paikalla: 28.8.2015 14:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.9.1990

Elä vain hetkessä sillä et tule koskaan saamaan sitä takaisin.
 

Luulet että unohdan,
luulet että aika parantaa,

teon jonka teit,
naisen jonka muut maksoivat,
kertomuksen jonka minulle kerroit

tiesitkö,
aina kun minua kosket,
aina kun minua kaulalle suutelet,

minä muistan,
muistan hänet
jonka kanssa huorinteon teit.

Selite: 
..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot