Pedot

Runoilija 0yhden0kortin0varassa0

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joka päivä nousen portaita, tapaamaan miestä olematonta, hän ei ollut siellä tänäänkään ja toivon etten häntä näekkään.
 

Kun muut pelkäävät petoja,

minä pelkään vielä enemmän yksinäisyyden otetta,

sen orjaksi en halua tulla

enkä sen kahleita kantaa,

sudet, karhut erämaissa ovat petoja vain,

jos petoja ollenkaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mutta kun on yksin niin on vapaa tekemään mitä vaan

pidin runosta

Johtajuudesta ja itsetunnosta tuli runosta mieleen.

 

Käyttäjän kaikki runot