Sinä hetkenä

Runoilija 0yhden0kortin0varassa0

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.5.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joka päivä nousen portaita, tapaamaan miestä olematonta, hän ei ollut siellä tänäänkään ja toivon etten häntä näekkään.
 

Tulee päivä jolloin maa lepää
sinä hetkenä, lakkaamme olemasta,
polut katoavat ja me kaikki lähdemme yksin,
ajatuksemme pysähtyvät,
näemme kaiken, viimeisen kerran,
kuljemme yksinäisyyden matkaa,
se on hetki jolloin me kaikki kasvamme,
jolloin me kaikki arvostamme jotakin,
epätoivon tunne,
vaikka pahin vihamiehesi tulisi nyt paikalle,
se olisi parasta,
mitä koskaan voisi tapahtua,
sinä hetkenä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot