Samalta asemalta lähdettiin kerran

Runoilija Kallesdottir

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sisaruussuhde on elämän
pitkäikäisin ihmissuhde,
sanotaan.

Samalla saarella
siskot ja heidän veli
viiden kilometrin mittajanalla
asumme kaikki.

Ei kuulu kutsua
iltalenkille,
saunailtaan
tai sunnuntailounaalle.

Sisaruus on eri suuntiin
vievä rautatiekisko,
veljelle ei vihelletä,
eikä siskonasemalle pysähdytä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Meitä on monen laisia
toiset käy joka päivä
monet kerran vuotessa
ja jotkut ei koskaan

Hyvää syntymä päivää

Siispä syntymäpäiväonnittelu!

Yllätyksiä löytyy elon matkan varrelta.
Monenlaista saa ihmetellä, varsinkin jos tykkää sisaruksistaan.
Puolivälissä vasta olet. Matka jatkuu vaiheineen.

 

Käyttäjän kaikki runot