Prinsessa Ruususen puutarhassa

Runoilija Kallesdottir

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lemmenkeväänä
prinsessa Ruususen puutarhassa
perhosten lailla kisaavat
rakastavaiset.

Kieppuvat nauraen toistensa ympärillä
keveästi huulilla koskettaen,
kysyen.

Jalkapohjia kutittaa kiire
luokse ja syliin,
katse hakee toisen silmien ilmettä,
katsoo sielun peiliin ja
sydämen takaovesta ulos.

Vastaparia hakien,
sinäkö...?

Selite: 
10.1.2009
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen :)

 

Käyttäjän kaikki runot