Juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan

Runoilija Kallesdottir

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tässä kohtaa
elämän mutkaista
hiekkatietä,
olen juuri oikeassa
metsämansikan ja kielon
tuoksuisessa kaarteessa,
kesäauringon
lämmittämällä kalliolla
istumassa.

Kaikki tuoksuu ja maistuu
herkulliselta,
tuntuu juuri sopivalta,
alla turvallinen alusta,
edessä toiveikkaat maisemat.

Tässä hetken lepään,
ei ole kiirettä minnekään.

Selite: 
2.10.2007
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot