Elämän piirustukset

Runoilija heinäsirkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos kertoisin olevani iloinen, saatan kohta purskahtaa itkuun
Jos kirjoitan tähän olevani tavallinen, saatan kohta tehdä jotain erikoista
Olen siis minä.
 

Rantahiekkaan
hän piirteli elämänsä perustukset

Teki tarkat suunnitelmat
tilastoi tulevan

Siihen ihan vesirajaan
elämänmeren rannalle

Jo ensimmäinen aalto
sekoitti kaiken

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienosti kuvailet tunnetta sanoilla. upea

 

Käyttäjän kaikki runot