Siivet

Runoilija heinäsirkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos kertoisin olevani iloinen, saatan kohta purskahtaa itkuun
Jos kirjoitan tähän olevani tavallinen, saatan kohta tehdä jotain erikoista
Olen siis minä.
 

Itsekseen istui neitoperho
sammutteli palaneita siipiään
ja aprikoi;

Saisinpa sellaiset siivet

ettei minun tarvitsisi lentää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot