Sinulle

Runoilija heinäsirkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos kertoisin olevani iloinen, saatan kohta purskahtaa itkuun
Jos kirjoitan tähän olevani tavallinen, saatan kohta tehdä jotain erikoista
Olen siis minä.
 

Karista kannoiltasi kiire
Vähät välitä vilinästä
Hellitä hopusta

Kuuntele hetki hiljaisuutta
Tai metelöi mielin määrin
Löhöä laiskasti lakanoissa
Tai juokse julmetusti

Kunhan pudotat painon harteiltasi,
Eksytät ylimääräisen ajatuksen

Muistat itsesi tärkeyden

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot