Haamu

Runoilija heinäsirkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos kertoisin olevani iloinen, saatan kohta purskahtaa itkuun
Jos kirjoitan tähän olevani tavallinen, saatan kohta tehdä jotain erikoista
Olen siis minä.
 

Tiukassa on
eilisen haamu

Pitää kiinni
kynsin ja hampain

Koputtaa olkapäällesi
yrittää estää askeliasi
kohti huomista

Sinne kuitenkin kuljet
haamusta huolimatta

ja juuri sen vuoksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mahtava ja erittäin koskettava

 

Käyttäjän kaikki runot