Tyhjää

Runoilija heinäsirkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos kertoisin olevani iloinen, saatan kohta purskahtaa itkuun
Jos kirjoitan tähän olevani tavallinen, saatan kohta tehdä jotain erikoista
Olen siis minä.
 

Melkein aina,
kun kirjoitan

Kaipaus kyydittää kynääni
Suru siivittää sanoja

Nyt paperini pysyy
tyhjänä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot