vajoamassa

Runoilija d00ce6b98f2a772cc054a2e2e2cf11eb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2005
Viimeksi paikalla: 19.5.2018 12:11

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
26.4.2024

Music Keeps Me Sane ♥

"Olen murheisen sydämen 
synkkyyden vanki.
Päätettäköön tänä iltana,
uneksinko vai olenko valveilla."
-The Sandman:Unten Metsästäjät-

Instagramista löydyn nimimerkillä ninnika86.
 

Tahtoisin vain huutaa tuskani ulos,
silti löydän itseni tuijottamassa seinään,
istuen hiljaa paikallani.

Tahtoisin hajottaa kaiken kappeleiksi,
silti pelkään aiheuttavani liikaa meteliä.

Pimeys sumentaa sieluani,
kaikki tuntuu vajoavan hämärän peittoon.
Älä katoa valo,
juuri kun olin saavuttamassa sinut.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot