Uusi tunnetila

Runoilija d00ce6b98f2a772cc054a2e2e2cf11eb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2005
Viimeksi paikalla: 19.5.2018 12:11

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Music Keeps Me Sane ♥

"Olen murheisen sydämen 
synkkyyden vanki.
Päätettäköön tänä iltana,
uneksinko vai olenko valveilla."
-The Sandman:Unten Metsästäjät-

Instagramista löydyn nimimerkillä ninnika86.
 

Rakkaus.
On se vain hassu juttu.
Se yllätti minut täysin,
syrjäytti painavimman osan tuskastani.
En ole enää yksin.

En osaa enää kirjoittaa,
ikävöin sanojeni tulvaa.

Mutta kai se näin on parempi?
Rakkaushan on tärkein?
En ole enää niin onneton.
Enää ei kyyneleistäni synny valtameriä.

Hän on saanut minut uskomaan,
ehkä tämä on tosiaan kestävää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno positiivinen viritys

Ihana. Onnea :)

 

Käyttäjän kaikki runot