Sana jota ei saisi ajatella

Runoilija d00ce6b98f2a772cc054a2e2e2cf11eb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2005
Viimeksi paikalla: 19.5.2018 12:11

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Music Keeps Me Sane ♥

"Olen murheisen sydämen 
synkkyyden vanki.
Päätettäköön tänä iltana,
uneksinko vai olenko valveilla."
-The Sandman:Unten Metsästäjät-

Instagramista löydyn nimimerkillä ninnika86.
 

Jos en vuoteeltani enää jaksaisi nousta,
huomaisitko sinä sitä?
Jos sanoisin maailman olevan parempi ilman minua,
mitä vastaisit?

Turha kuvitella minun tekevän mitään niin tyhmää,
mutta mieleni vaeltelee liikaa jossitteluissa.

Olisiko parempi jos en olisi koskaan sinua kohdannut?
Olisinko oppinut tietämään sen mitä nyt tiedän?

Kuka olisin nyt jos kaikki olisi mennyt toisin?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot