Nimetön

Runoilija d00ce6b98f2a772cc054a2e2e2cf11eb

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2005
Viimeksi paikalla: 19.5.2018 12:11

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Music Keeps Me Sane ♥

"Olen murheisen sydämen 
synkkyyden vanki.
Päätettäköön tänä iltana,
uneksinko vai olenko valveilla."
-The Sandman:Unten Metsästäjät-

Instagramista löydyn nimimerkillä ninnika86.
 

Yritin kirjoittaa runoa meistä
ja minun tunteistani.

En vain osannut.
Olen liian hämmentynyt.

Ikävä on iso,
puhelusi jälkeen vielä isompi.
Tahtoisin sinut juuri nyt viereeni nukkumaan.

Alan uskoa sinun olevan se valo,
jota olen kauan etsinyt pimeydessä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkautta?

Koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot