Haluton

Runoilija rouvasiko

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 23.9.2014
Viimeksi paikalla: 2.10.2016 23:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katseeni
syvälle silmiisi
pitkin vahvaa vartaloasi

Tuoksusi
huumaava
himottaa
kihelmöi

Käteni
rinnallesi
hivuttautuu alas
kohti

Haukottelet
käännät kylkeä

"Hyvää yötä rakas!"

Palanen sisältäni
tipahtaa taas pois paikoiltaan.

Selite: 
Liian monta kertaa viime aikoina kulta <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot